Ny medlem

Varmt välkommen som ny medlem i Pjodd!

Vi är väldigt glada att du valt vara med i vår ideella förening! Det betyder mycket för oss att vi har medlemmar, det är era årsavgifter som finansierar föreningens inköp och ju fler medlemmar desto starkare blir vår röst när vi exempelvis pratar med kommunen.

Det är helt upp till dig att bestämma hur mycket du vill engagera dig, om alls. Så länge du är medlem kommer du dock få två epost från oss årligen: ett med utlysande till årsmöte och ett när ditt medlemskap håller på att löpa ut.

Är du intresserad av vad som händer löpande i föreningen kan du prenumerera på vårt oregelbundna nyhetsbrev genom att skicka ett epost till nyhetsbrev-subscribe@pjodd.se. Du kommer få ett automatiskt svar från oss där du måste konfirmera din epostadress genom att att svara på automatsvaret.

Får du inte till det? Skicka ett epost till hej@pjodd.se så löser vi det åt dig!

Vill du hjälpa till mer aktivt med arbetet så hör av dig, det finns det massor av sätt att engagera sig i föreningen. Medlemmar möts regelbundet och vi är helt beroende av frivilliga som exempelvis hjälper till att hitta ställen där vi kan placera ut routrar, programmerar om routrar med ny mjukvara, diskuterar varför det vi gör är viktigt eller oviktigt, etc.

Vill du ta del av eller delta i diskussioner med andra medlemmar kan du gå med i vår lite mer snackiga epost-lista genom att skicka ett epost till snack-subscribe@pjodd.se.

Vi håller ofta tekniska diskussioner på IRC-kanalen #pjodd på nätverket hackint.

Tack igen för du valt att bli medlem i Pjodd!