Medlemskap

Från Pjodd
Version från den 4 december 2017 kl. 18.17 av Kalle (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Det är alltid gratis att använda vårt nät. Du behöver inte vara medlem för att kunna koppla upp dig. Vi placerar ofta gratis och utan krav på medlemskap ut routers hos företag och privatpersoner som är strategiskt belägna. Det är dock medlemsavgifterna och donationer som ger oss möjlighet att göra detta, därför är det viktigt för oss att ha medlemmar och vi uppskattar att du är här för att läsa.

Ju fler medlemmar vi har desto starkare blir vår röst när vi kommunicerar med exempelvis kommunen.

Läs gärna våra stadgar om du vill veta exakt vad det är Pjodd står för.

Bli en av Pjodds medlemmar

Tryck här för att betala medlemskap som privatperson

Medlem blir man genom att betala årsavgiften på 100 kronor. Medlem som ej har betalat medlemsavgift före 1 juli för ett verksamhetsår får anses ha begärt sitt utträde ur föreningen.

Föreningen är öppen för alla som vill stödja föreningens verksamhet; Pjodd riktar sig främst till personer som bor i Malmö, men godkänner även medlemmar från andra städer och länder.

Som medlem får du möjlighet att mer aktivt påverka föreningens verksamhet, men framför allt blir du delaktig i äventyret med att bygga ut vårt nätverk. Du bidrar även som passiv medlem genom att göra föreningens numerär större, vilket kan vara en stor tillgång i olika sammanhang.

Hur du mer aktivt kan delta i föreningens aktiviteter går att läsa om på Deltagaraktiviteter.

Organisationsmedlem

Tryck här för att betala medlemskap som organisation

Även juridiska personer (organisationer, institutioner, media, företag, verksamheter) kan bli medlem i Pjodd. Avgiften är 1000 kr per år. Förutom rösträtt i föreningen och det ekonomiska stödet innebär organisationsmedlemskapet ett närmare band till föreningens arbete att informera om Pjodd.

Se även Lista över organisationsmedlemmar

Donationer

Tryck här för att donera ett valfritt belopp

Medlemskapet ger inflytande i föreningen. Medlemsavgiften är lågt satt, för att vem som helst ska kunna bli medlem. Men föreningen har också behov av gåvor och donationer.

Om du vill donera pengar är det bara att överföra via PayPal till ekonomi@paypal.com. Ta kontakt med styrelsen om du vill bidra med hårdvara.